Stage op St. Eustatius!
Blijf op de hoogte en volg Anna
24 November 2006 | Nederland, Leeuwarden
Ben nu nog bezig met het afronden van de theorie op school om daarna dit in praktijk te kunnen brengen tijdens mijn stage.
Ik heb er enorm veel zin in, ook vanwege het geweldige weer daar natuurlijk. Ik ga stage lopen bij 'St. Eustatius Tourism Development Foundation' (STDF)in Oranjestad. Hier ga ik een productsontwikkelingsplan opstellen voor het eiland. Het is voor mij een enorme uitdaging en ervaring.
Ik laat het hier bij voor nu maar ik zal jullie zeker op de hoogte houden van mijn belevenissen daar.
29 November 2006 - 14:16
Rienk:
Zo... Klinkt leuk!! Maar lieve Anne ik hoop je voor de tijd nog wel even te zien. Dikke tút Rienk -
29 November 2006 - 14:35
Greta:
Hey Meis!!!!
Het is al bijna zover he! Super man dat je eindelijk een plekje hebt gevonden. Nou we gaan elkaar zeker op de hoogte houden en als het even kan kom ik jou en Karin opzoeken.
Spreek je snel
Dikke kus -
29 November 2006 - 21:58
Sun:
He Anna, wat een enorme uitdaging. Heel veel suc6 met je stage en vooral ook heerlijk genieten van de zon en het eiland!
Groetjes Sun -
30 November 2006 - 17:19
Enny:
Hallo Anna,
Veel succes met het afronden van je theorie en dan maar naar St. Eustatius! Leuk! Oant sjen
en groetjes fan Jan en Enny. -
01 December 2006 - 14:35
Melle:
Hey Anna! Wat super, 5 maandjes naar St. Eustatius!! Voor dat je vertrekt gaan we nog wel een paar keer stappen hè!! Gr Melle -
02 December 2006 - 13:26
Jelle:
Leuk bedacht An, deze site wij gaan zeker kijken hoe het je vergaat! Kijk maar of het leuk genoeg is voor een honeymoon! -) -
03 December 2006 - 20:49
Karin:
Hey anna ... gaat vast gezellig worden die maanden op St. Eustatius!! Heb er net als jij super veel zin in!
Nog ff en dan zitten we lekker in de zon :-)!!!
xxx -
09 December 2006 - 19:16
Dieuwke Fokkema:
He Anna, wat leuk om van je te horen via deze weg. Wat leuk dat je op stage gaat!! Een hele ervaring en zeker mooi weer daar!!
(Tijdens mijn opleiding ben ik ook in februari op stage gegaan,(naar Curacao) ik weet wat je doormaakt :-)
Heel veel plezier toegewenst en maak er wat moois van!!!
Groetjes van Dieuwke -
20 December 2006 - 12:24
Henk:
Hoi zussie,
Nog een paar weekjes en dan is het al zover...
Heerlijk hoor, lekker naar de zon. Misschien komen we je nog wel opzoeken. Je weet maar nooit!!
Dikke kus